За поръчки и запитвания:
+359 2 856 6911

За нас

„През октомври 2001 г., докато още живеех в България, си купих кобила на име Дивизия. Малко по-късно се устоанови, че тя е бременна. Опитах се да потърся витамини и добавки за коне, подходящи за нейното състояние, но в последствие разбрах, че подобни продукти не са достъпни в България, и че повечето хора, които ги използват, си ги купуват, когато пътуват извън страната.

Затова започнах да проучвам възможностите за  внос на витамини и  добавки за коне в България. Оказа се, че това е почти невъзможно в този момент, заради прекалено сложните процеси, свързани с различни държавни институции. В резултат на това реших да започна внос на цялостна екипировка и аксесоари за езда, докато намеря начин да внасям и витамини и добавки.

 

Така се роди идеята за Хорспауър Продъктс. Моята цел беше да предоставя на българския пазар голям набор от качествени продукти за оборудване за конете, както и дрехи и аксесоари за ездача.

 

Днес ние работим с доставчици от цял свят, за да осигурим на клиентите в България най-доброто за конете им. Нашите доставки варират от висококачествени продукти на умерени цени до най-добрите дизайнерски дрехи в сферата на ездата и конния спорт. „

 

Тина Делиа,

Собственик на

„Хорспауър Продъктс” ЕООД

Сравнение на продукти