За поръчки и запитвания:
+359 2 856 6911

Начини на доставка

1.1. При постъпване на поръчка от Потребител в www.horsepowerproducts.net, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение на посочен от него имейл адрес или телефон за успешно приетата поръчка.

1.2. Обикновено доставката се извършва до 13 часа на следващия ден от момента на пускане на поръчката, за което клиентът се уведомява по имейл. Доставки не се извършват в неделя и в официални празници.

1.3. Консултантите в електронния магазин използват услугите на куриерска фирма ЕКОНТ Експрес. Условията и цените за доставка се опрделят от куриера: http://www.econt.com/tariff-parcel/

1.4.Цените на продуктите, посочени в електронния магазин, не включват цена за доставка

1.4. Доставката се извършва до посочен от Потребителя точен адрес или до офис на ЕКОНТ Експрес в съответното населено място.

1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на ЕКОНТ Експрес за получаване на стоката в срок , ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Сравнение на продукти