Доставка и плащане

 

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
 

1.1. При постъпване на поръчка от Потребител в www.horsepowerproducts.net, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение на посочен от него имейл адрес или телефон за успешно приетата поръчка.

1.2. Обикновено доставката се извършва до 13 часа на следващия ден от момента на пускане на поръчката, за което клиентът се уведомява по имейл. Доставки не се извършват в неделя и в официални празници.

1.3. Консултантите в електронния магазин използват услугите на куриерска фирма ЕКОНТ Експрес. Условията и цените за доставка се опрделят от куриера: http://www.econt.com/tariff-parcel/

              1.4.Цените на продуктите, посочени в електронния магазин, не включват цена за доставка


1.4. Доставката се извършва до посочен от Потребителя точен адрес или до офис на ЕКОНТ Експрес в съответното населено място.


1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на ЕКОНТ Експрес за получаване на стоката в срок , ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 
2. ПЛАЩАНЕ
 

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

2.1.1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

2.1.2. По банков път – При желание за плащане по банков път, клиентът трябва да предостави данни за фактура (за физическо или юридическо лице) . Фактурата се изпраща на клиента с потвърждението на поръчката. След получаване на направеното от клиента плащане, стоката се изпраща на посочения от него адрес.